Ugradnja gasnog uređaja

Na troškove ugradnje potrebno je dodati troškove atesta (troškovi atesta iznose ukupno 9.310,00rsd - 6.000,00 rsd AMSS-CMV-u i dve uplatnice: 3.000,00 rsd za uslugu izdavanja uverenja i 310,00 rsd za republičku administrativnu taksu, troškove tehničkog pregleda i troškove saobraćajne dozvole. Kod nas možete izršiti atest svakog petka po zakazanom terminu.

Ukoliko je ovlašćeno pravno lice za ispitivanje vozila izdalo Pozitivan izveštaj o ispitivanju, podnosilac zahteva je dužan da izvrši tehnički pregled. Nakon izvršenog tehničkog pregleda i overe da je vozilo tehnički ispravno, na drugoj strani navedenog izveštaja podnosilac zahteva dostavlja isti ovlašćenom pravnom licu. Tehnički pregled možete brzo i povoljno izvršiti u okviru našeg centra.

Nakon 3-5 radnih dana dobija se uverenje o ispitivanju vozila i potvrda o ispravnosti uređaja i opreme za pogon vozila na tečni naftni gas.
Zakon obavezuje vozače da u roku od 15 dana pribave atest i da u saobraćajnoj dozvoli upišu da je u vozilo ugrađen auto-gas.

Od 15.04.2019. godine takse ka Agenciji za bezbednost saobraćaja nije moguće uplatiti pre nego što predmet bude otvoren kod AMSS jer će se potreban poziv na broj generisati tek onog trenutka kada Vam AMSS izda Potvrdu o prijemu Zahteva.

 

pdf-dokument Takse za ugradnju gasnog uredjaja

Uplatnice - Takse - Ugradnja gasnog uređajaZahtev za ispitivanje vozila

 

Zakazivanje termina za ugradnju uredjaja sa pogonom na TNG (tečni naftni gas) možete izvrštit na sledeće brojeve telefona:

+381 11 6555 797 ili +381 63 8447 018.

 

 

 

Ugrađivanje uređaja za tečni naftni gas (TNG)

U proseku je dovoljno da pređete 20.000 kilometara i da vratite uloženo, odnosno da isplatite ugradnju uređaja za TNG.

Pročitajte više

Auto gas

Vožnja automobila na plin štedi novac

Ugradnja i održavanje svih tipova auto-gasa uz atest za bezbednu i povoljnu vožnju

Auto klime

Servisiranja klima sistema na vašem vozilu

Kontrola kompletnog sistema, čišćenje i servisiranje, punjenje sistema freonom.

Limar - Lakirer

Komora za farbanje

Popravka i farbanje limarije na vašem vozilu

Ugradnja TNG uređaja | Za više informacija pozovite nas
065/8447 017