Ugradnja gasnog uređaja

Na troškove ugradnje potrebno je dodati troškove atesta (troškovi atesta iznose ukupno 9.310,00rsd - 6.000,00 rsd AMSS-CMV-u i dve uplatnice: 3.000,00 rsd za uslugu izdavanja uverenja i 310,00 rsd za republičku administrativnu taksu, troškove tehničkog pregleda i troškove saobraćajne dozvole. Kod nas možete izršiti atest svakog petka po zakazanom terminu.

Ukoliko je ovlašćeno pravno lice za ispitivanje vozila izdalo Pozitivan izveštaj o ispitivanju, podnosilac zahteva je dužan da izvrši tehnički pregled. Nakon izvršenog tehničkog pregleda i overe da je vozilo tehnički ispravno, na drugoj strani navedenog izveštaja podnosilac zahteva dostavlja isti ovlašćenom pravnom licu. Tehnički pregled možete brzo i povoljno izvršiti u okviru našeg centra.

Nakon 7-10 radnih dana dobija se uverenje o ispitivanju vozila i potvrda o ispravnosti uređaja i opreme za pogon vozila na tečni naftni gas.
Zakon obavezuje vozače da u roku od 15 dana pribave atest i da u saobraćajnoj dozvoli upišu da je u vozilo ugrađen auto-gas.

Ugrađivanje uređaja za tečni naftni gas (TNG)

U proseku je dovoljno da pređete 20.000 kilometara i da vratite uloženo, odnosno da isplatite ugradnju uređaja za TNG.

Pročitajte više

Auto gas

Vožnja automobila na plin štedi novac

Ugradnja i održavanje svih tipova auto-gasa uz atest za bezbednu i povoljnu vožnju

Auto klime

Servisiranja klima sistema na vašem vozilu

Kontrola kompletnog sistema, čišćenje i servisiranje, punjenje sistema freonom.

Limar - Lakirer

Komora za farbanje

Popravka i farbanje limarije na vašem vozilu

Ugradnja TNG uređaja | Za više informacija pozovite nas
065/8447 017